loading.gif
mobile-banner-bg

ALTINTEPSİ’DE İFTAR SEVİNCİ

...
21 Mayıs 2018 - Pazartesi

Bayrampaşa Belediyesi, geleneksel ‘komşuluk iftarları’ kapsamında dördüncü ve beşinci iftar programını Altıntepsi Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Bayrampaşa Belediyesi, ‘komşuluk iftarları’ kapsamında Altıntepsi Mahallesi Turan Sokak ile İstiklal Caddesi’nde binlerce komşuyu iftarda buluşturdu. Programlara Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sofralarını tek tek gezerek vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Aydıner, ardından da onlarla birlikte iftar yaptı.

Çocuklar için de birbirinden çeşitli etkinliklerin düzenlendiği programlar renkli görüntülerle sona erdi.

“KOMŞULARIMIZ İLE AYNI SOFRAYI PAYLAŞMAK BÜYÜK MUTLULUK”
Programlarda konuşan Başkan Aydıner, “İftar programlarımız vesilesiyle Bayrampaşalı komşularımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayı sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bizler, bu duyguları Bayrampaşa’da komşuluk, Balkanlar’da ise kardeşlik iftarlarımızda en yoğun şekilde yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ekmeğimizi, suyumuzu ve en önemlisi de dostluğumuzu paylaşıyoruz. Ramazan boyunca devam edecek olan iftar ve gönül sofralarımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

NAMAZGÂHTA TERAVİH NAMAZI
İftar programının ardından Yıldırım Mahallesi İkizler Sokak muhtarlık binası yanındaki Namazgâh alanına geçen Başkan Aydıner, burada vatandaşlarla birlikte teravih namazını kıldı.