loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ERSİN SAÇLI BAYRAMPAŞA YEREL BASINI İLE BULUŞTU

...
03 Mayıs 2018 - Perşembe

Ak Parti Bayrampaşa ilçe teşkilatının genç ve dinamik başkanı Ersin Saçlı; Bayrampaşa'mızın yerel basın mensupları ile konusu "Cumhurbaşkanlığı Seçimi

Ak Parti Bayrampaşa ilçe teşkilatının genç ve dinamik başkanı Ersin Saçlı; Bayrampaşa'mızın yerel basın mensupları ile konusu "Cumhurbaşkanlığı Seçimi" olan önemli bir toplantı düzenledi.


Genç yaşta büyük bir tecrübe sahibi olarak, ilçe başkanlığı görevi kendisine tevdi edilen Ersin Saçlı; teşkilatı ile birlikte çalışmalarına hızla devam ediyor.


Bayrampaşa'mızın yerel basınından Yılmaz Birinci (Bayrampaşa Haber), Cemil Sağlam (Paşavizyon), Mehmet Ceylan (Bayrampaşa Gündem), Selahattin Bölükbaşı (Yerel Gerçek Gazetesi), Osman Tarlacı (İstanbul'un Sesi), Osman Yiğit (Yiğit Haber)'in katıldığı toplantıya Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Başkan Vekili Murat Uçak, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş, Tanıtım Medya Başkanı Önder Akarsu ve yardımcıları Mehmet Olcay ile Selahattin Bölükbaşı'nın katıldığı buluşma, Tuna Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.


İlçe Başkanı Ersin Saçlı'nın öncelikle kendisini tanıtmasıyla başlayan toplantıda gündem "Cumhurbaşkanlığı Seçimi" idi. Ersin Başkan özellikle yerel gazetecilerin aynı zamanda iyi birer kanaat önderi olduklarını ve bu yüzden gerek bu toplantıda ve gerekse ikili yaptığımız görüşmelerde bize söylediklerinizin öneminin bizim için büyük olduğunu belirtti. 


İlçe kongrelerinin hemen ardından erken seçim kararı alınmasına teşkilatının sevindiğini ifade eden Başkan Saçlı, bu sayede %78'i yeni olan yönetim kurulumuzun tecrübe kazanacağını ifade etti.


Yerel basın mensuplarının da kendilerini tek tek tanıtmalarının ardından istek ve temenniler bölümüne geçildi. 


Ersin Başkan, kendisinin teşkilatı ile birlikte sürekli halkın içinde olduğunu ancak basın mensupları ile bu toplantıları sık sık yaparak Bayrampaşa halkının düşünce ve isteklerini gazetecilerden de öğrenmek istediğini söylerek seçim öncesi gerçekleştirdiğimiz bu önemli toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti.