loading.gif
mobile-banner-bg

BAYRAMPAŞA OTİZMLİLER İÇİN YÜRÜDÜ

...
09 Nisan 2018 - Pazartesi

"Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve teşkilatı, Bayrampaşa Belediyesi ile birlikte otizimliler için yürüdü."

Bayrampaşa Belediyesi, otizmli bireylere dikkat çekmek için ‘Otizm Farkındalık Yürüyüşü’ düzenledi. Yürüyüşe katılan Başkan Atila Aydıner, “Otizmli kardeşlerimiz bizlerin bir parçası. Onları topluma kazandırmak için mücadele etmeliyiz. Gerek eğitim, gerekse sağlık alanında otizmli vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, Dünya Otizm Günü münasebetiyle otizmli bireylere dikkat çekmek için Demirkapı Caddesi’nde  ‘Otizm Farkındalık Yürüyüşü’ düzenledi. Merkez Camii önünde başlayan yürüyüş Arda Turan Spor Tesisleri’ne kadar devam etti. ‘Otizmi Fark Et, Kabul Et; Bizimle Yürü!’ yazan pankartlar taşıyan protokol üyeleri, vatandaşlarla birlikte yaklaşık iki kilometre yürüdü. Yürüyüşe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner, belediye başkan yardımcıları, Bayrampaşasporlu futbolcular ile otizmli bireyler ve aileleri katıldı.

 

“OTİZMLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Otizme dikkat çekmek için bir yürüyüş düzenlediklerini belirten Başkan Atila Aydıner, “Otizmli kardeşlerimiz bizlerin bir parçası. Bunu yok sayamayız. Onları topluma kazandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Bizler, Bayrampaşa Belediyesi olarak otizmli kardeşlerimiz için Bayrampaşa Şehir Parkı içerisinde okul açtık. Bu yavrularımıza, burada onlara uygun eğitimler veriliyor. Engelli Gündüzlü Bakımevimizi de inşallah yakın zamanda engelli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Gerek eğitim, gerekse sağlık alanında otizmli vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile farkındalık yürüyüşümüze katılan ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 Haber: Selahattin Bölükbaşı