loading.gif
mobile-banner-bg

Bayrampaşa’da 23 Nisan Coşkusu

...
23 Nisan 2015 - Perşembe

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Emniyet Müdürü Aytekin Uyar ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla İsmetpaşa Mahallesi’ndeki es

 

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Emniyet Müdürü Aytekin Uyar ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla İsmetpaşa Mahallesi’ndeki  eski cezaevi’nin olduğu alanda kurulan büyük bir çadırın içerisinde düzenlenen  23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı.  

 

Bayrampaşalılar’ın yoğun bir katılım sağladığı programda söz çocuklarındı. Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Uyar’ın yaptığı konuşmayla başlayan programda çocukların düzenledikleri halk oyunları, danslar ve karate gösterisi sergilendi.

 

Bayrampaşa’da 23 Nisan kutlamalarının yapıldığı alanda ayrıca çevredeki okullar, kendi stantlarını kurarak öğrencilerin hazırladıkları bazı teknik çalışmaları sergilediler. İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, bu stantları da ziyaret ederek öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi alıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber ve Fotoğraflar: Selahattin Bölükbaşı