loading.gif
mobile-banner-bg

BAYRAMPAŞA'DA 'ERSİN SAÇLI' RÜZGARI ESMEYE BAŞLADI

...
07 Nisan 2018 - Cumartesi

"Ak Parti Bayrampaşa Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği 6. Olağan Kongre sonrası Ersin Saçlı başkan seçilerek yeni yönetimi ile birlikte mazbatasını aldık

Ak Parti Bayrampaşa Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği 6. Olağan Kongre sonrası Ersin Saçlı başkan seçilerek yeni yönetimi ile birlikte mazbatasını aldıktan sonra işbaşı yapacak.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılamadığı Bayrampaşa kongresinde yaşanan coşku görülmeye değerdi. Ersin Saçlı'nın başkanlığa seçilmesi ile birlikte teşkilattaki heyecanın daha da arttığı gözlemlendi. 

Son seçimlerde % 55.4 oy alarak Bayrampaşa'da zirve yapan Başkan Kemal Oğuz Kıdil'ın yönetiminde teşkilat başkanı olarak görev yapan Ersin Saçlı, 6. Olağan Kongre ile birlikte artık başkan olarak görev yapacak olan Ersin Saçlı'yı zor bir süreç bekliyor. Önümüzdeki sene yapılacak olan yerel seçimler ve ardından da başkanlık seçiminde hedefinin Bayrampaşa'yı daha da ileri götürmek olduğunu söyleyen Ersin Başkan, tüm teşkilattan bu yaptıkları özverili çalışmalara devam etmelerini istedi ve yeni dönemin hayır olmasını diledi.

 

Haber: Selahattin Bölükbaşı