loading.gif
mobile-banner-bg

BAYRAMPAŞA’DA HAKAN PEKER RÜZGÂRI ESTİ

...
18 Kasım 2013 - Pazartesi

Bayrampaşa Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Hakan Peker, Bayrampaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Bayrampaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Bayrampaşa’ya gelen ünlü sanatçı Hakan Peker, Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi Kültür Salonu’nda (BAYGEM) sahne aldı.

Sahnede en sevilen şarkılarını seslendiren Peker’e yüzlerce Bayrampaşalı eşlik etti.

BAŞKAN AYDINER’DEN KAHVE TAKIMI

Konsere katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, sahneye çıkarak Hakan Peker’e kahve takımı hediye etti. Hakan Peker’in Türk müziğine değer katan en büyük değerlerden biri olduğunu belirten Başkan Atila Aydıner, “Hakan Peker gibi değerler kolay yetişmiyor. Hakan Peker’i Bayrampaşa’da misafir etmek bizler için gurur verici. Kültür-sanat etkinliklerimiz kapsamında sahne alan ve daha önce de Bulgaristan’daki kardeşlik iftarımızda bizlere eşlik eden Peker’e teşekkürlerimi sunuyorum. Yıl boyu düzenlediğimiz kültür etkinliklerimiz, birbirinden renkli programlarla devam edecek. Herkesi katılımın ücretsiz olduğu bu programlarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Bayrampaşa’da bulunmaktan mutlu olduğunu dile getiren Hakan Peker de “Sanata ve sanatçıya değer veren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ve bizleri yalnız bırakmayan Bayrampaşalılara çok teşekkür ediyorum. Bayrampaşa’da sahne almak benim için büyük bir keyifti” ifadelerini kullandı.