loading.gif
mobile-banner-bg

BAYRAMPAŞALI KOMŞULAR TERAZİDERE’DE İFTARDA BULUŞTU

...
22 Mayıs 2018 - Salı

Bayrampaşalı komşuları iftarda buluşturmaya devam eden Bayrampaşa Belediyesi, altıncı iftar programını Terazidere Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Bayrampaşa Belediyesi, ‘komşuluk iftarları’ kapsamında Terazidere Mahallesi Manastır Caddesi’nde binlerce komşuyu aynı sofrada buluşturdu. Çocukların da unutulmadığı programda düzenlenen gösteriler renkli görüntüler oluşturdu. Programa katılan Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.Başkanlarımız ,masaları ziyaret ederek mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Ramazan, paylaşma, bereket ve rahmet ayıdır. Cenabı Hak hamdolsun bizleri sağlıkla, huzurla yine bir iftar sofrasında buluşturdu. Geleneksel hale getirdiğimiz programlarımızda siz Bayrampaşalı hemşehrilerimizle ve Balkanlar coğrafyasında yaşayan Müslüman kardeşlerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayının güzelliğini sizlerle yaşıyor, yine suyumuzu, ekmeğimizi ve en önemlisi de dostluğumuzu paylaşıyoruz.  Ramazan boyunca devam edecek olan iftar ve gönül sofralarımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

NAMAZGÂHTA TERAVİH NAMAZI

İftar programının ardından Yıldırım Mahallesi İkizler Sokak muhtarlık binası yanındaki Namazgâh alanına geçen Başkan Aydıner burada vatandaşlarla sohbet etti, ardından da onlarla birlikte teravih namazı kıldı.