loading.gif
mobile-banner-bg

Bayrampaşa'nın Ak Partili gençleri 'Ozan Karadeniz ile devam' dedi

...
24 Nisan 2018 - Salı

"Ak Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları 5. Olağan Kongre sonrası Bayrampaşalı genç Ak Partililer, Ozan Karadeniz ile yola devam kararı aldı."

Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan,  Ak Parti Bayrampaşa İlçe Ersin Saçlı ve yönetimi, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yardımcıları ve meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş ve yönetimi, STK yöneticileri ile birlikte çok sayıda partililerin katıldığı gençlik kongresi oldukça coşkulu geçti.


Kongre divanının kurulmasının ardından ilk sözü alan Ak Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Karadeniz, Ak Parti Kurucu Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi anlatan bir konuşma yaptı. Karadeniz konuşmasının ardından davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.


Geçtiğimiz günlerde 6. Olağan Kongre ile Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığına seçilen Ersin Saçlı konuşmasında gençlerin parti içi çalışmalarda ne kadar çok etikili olduklarına vurgu yaparak kendisinin de gençlik kollarından geldiğini ve yönetimini kurarken de 2 genç dava arkadaşına yer verdiğini belirtti.


Ak Parti Bayrampaşa'nın kurucu ilçe Başkanı ve an itibariyle Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner sözlerine Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik kollarından geldiğini belirterek başladı. Başkan Aydıner, Mehmet Akif Ersoy'un şiirini okuyup gençliğin dava için ne kadar değerli olduğunu anlattı.


Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Taha Aygün; kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek başladığı konuşmasına o da Atila Başkan gibi şiir okuyarak devam etti. Şiirin sonunda salonda alkış tufanı koptu. Başkan Aygün, Ozan Karadeniz ve yeni yönetimine önümüzdeki zorlu süreçte yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.


Delegelerin oy kullanmasının ardından tamamlanan 5. Olağan Kongre, Ozan Karadeniz'in başkan seçilmesilmesi ve yeni yönetimin açıklanması ile sona erdi.