loading.gif
mobile-banner-bg

Bayrampaşa'ya yakışan kongre...

...
11 Aralık 2011 - Pazar

Bayrampaşa İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi muhteşem bir kalabalık ile Bayrampaşa ORA Arena’da gerçekleştirildi.

Bayrampaşa İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi muhteşem bir kalabalık ile Bayrampaşa ORA Arena’da gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcımız Haydar Ali Yıldız’ın yaptığı kongre İlçe Başkanımız Cemil Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı.

İl Başkanımız Aziz Babuşcu kongrede yaptığı konuşmada, Bayrampaşa teşkilatıyla böyle kalabalık ve güzel bir ortamda buluşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. İl Başkanımız, “Kongrelerimiz bir bayram neşesiyle gerçekleşiyor. Bu kongreler hizmet aşkımızın, milletimize olan sevdamızın tazelenmesini sağlıyor. Bu bilinç ve şuurla 2014 seçimlerine bizi taşıyacak kadrolar bu kongrelerde seçilecek. İnanıyorum ki, Bayrampaşa teşkilatımız bugüne kadar olduğu gibi bu kongreden sonra da AK Parti’nin başarısı ve Türkiye’nin büyümesi için hizmet etmeye devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Kongrede teşkilat mensuplarımıza seslenen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Nihat Ergün, 21. yüzyıl başlarken 21. yüzyılın güçlü Türkiye'sinin kurulması görevinin halk tarafından AK Parti'ye verildiğini belirterek, ''Niye böyle bir görev verdi. Çünkü bu ülkenin ve milletin 21. yüzyılda söyleyecek çok sözü var'' dedi. Ergün ''Bir siyasi parti halka ne kadar dayanıyorsa o kadar güçlüdür. AK Parti böyle bir partidir. Çünkü siz varsınız, teşkilatlarımız var. Bu kongre bundan sonraki çalışmalar için de heyecan oluşturacaktır'' dedi.

Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem ve Avrupa Birliği Bakanımız ve Başmüzkerecimiz Egemen Bağış’ın konuşma yaptığı kongre sonunda Cemil Yıldız Bayrampaşa İlçe Başkanı seçildi.

 

BAYRAMPAŞA YENİ İLÇE YÖNETİM KURULU

İLÇE BAŞKANI: İ.CEMİL YILDIZ

1- Kemal Oğuz KIDIL

2 Aşkın CEYLAN

3 Kadir TAN

4 Eser SERBEST

5 Mehmet ACAR

6 Tuncay ÖNDER

7 Bülent KAPLAN

8 M.Hamdi ÖZTÜRK

9 Şükriye MERAL

10 Esat KOÇ

11 Hülya DEMİREL

12 Ersin BOZKURT

13 Demirşah AKSU

14 Metin DEMİROK

15 Murat UÇAK

16 Önder KÖKSAL

17 İlhan ŞENGÜLER

18 İsa HACIOĞLU

19 Engin SOBİ

20 Erol ŞENGÜLER

21 Ali HACINOĞMANOĞLU

22 Sacit DEMİR

23 Sündüz DUZAKÇI

24 Zeliha ERKAN

25 Serap GÜZEL

26 İzzet ERSOY

27 Şükrü ERDOĞAN

28 Fatma KARCIOĞLU

29 Hanife BAYKAL