loading.gif
mobile-banner-bg

Bulgaristan Türkleri Derneği Ziyareti

...
14 Nisan 2012 - Cumartesi

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı olarak Bulgaristan Türkleri Derneği' ni ziyaret ettik

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanımız Cemil Yıldız, Belediye Başkanımız Atila Aydıner, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerimizle Bulgaristan Türkleri Derneği' ni ziyaret ettik.

İlçe Başkanımız Cemil Yıldız AK Parti iktidarında Balkanlar başta olmak üzere, dış politika konusunda bilgi verdi. Ekonomide gelinen nokta, sağlıkta ve eğitimde yapılan çalışmaların Türkiye sınırları dışından insanların bu alanlarlardan faydalanmalarına imkan sağladığını belirtti. Turizm anlayışının değiştiğini, Türkiye dışından eğitimden, sağlıktan yaralanmak isteyen önemli bir insan kitlesinin bu imkanlardan yararlandığını söyledi. Yükselen bir Türkiye’nin Balkanlar, Ortadoğu, Afrika ve Kafkaslarda ümit ışığı olduğu, kendileri için önemli rol model olduğunu, buralardan gelen üst düzey devlet görevlilerinin söylediğini vurguladı   

Belediye Başkanımız Atila Aydıner Balkanlarda Bereket Konvoyu ile yapılan programın ilişkilerin gelişmesi açısından oynadığı rolü ve Bayrampaşa’da buna binaen yapılan faaliyetlerden bahsetti.