loading.gif
mobile-banner-bg

Çankırı Marufspor Kulübü' ne Ziyaret

...
03 Mart 2012 - Cumartesi

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı olarak Marufspor Kulübü' nü ziyaret ettik. Kulüp Başkanı, yönetim kurulu ve üyeleri sıcak, samimi bir karşılamayla bizleri kabul ettiler.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı olarak Marufspor Kulübünü ziyaret ettik. Kulüp Başkanı, yönetim kurulu ve üyeleri sıcak, samimi bir karşılamayla bizleri kabul ettiler.

Kulüp Başkanı Recep Gökgöz kısaca kulübün yapısını ve kuruluş amaçlarını şu şekilde özetledi; A Takımı, U 16 ve U 13 te mücadele eden 75 futbolcunun mevcut olduğunu, öncelikli hedeflerinin, vatanını ve milletini seven, sayan, geleneklerine değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek olduğunu vurguladı. İyi yetişmiş bir sporcunun başarıya da bu şekilde ulaşacağını ifade etti.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanımız Sayın Cemil Yıldız Kulüp Başkanına, Yönetim Kuruluna ve Üyelerine bu nazik davetleri için teşekkür ederek başladı sözlerine. Hemşehri derneklerinin Metropollerde insanlar arasında yardımlaşmayı sağladığını yalnızlığa itilmeyi önlediğini, iyi ve kötü günde biraraya gelinerek birçok problemin elbirliğiyle halledildiğini belirtti. Bu çatı altında gençlerinde biraraya gelme fırsatı bulduklarını, hem eğitimleri için hem de spor yapma imkanlarına kavuşmalarının mümkün hale geldiğini ifade etti. AK Parti iktidarında Belediyemizin, Büyükşehir Belediyemizin ve Hükümetimizin okulların yenilenmesi, sayılarının artırılması, spor alanlarının hızlı bir şekilde çoğaltılarak çocuklarımızın hizmetine sunulmasını ve eğitimde ücretsiz kitap dağıtımıyla başlayan sürecin herbir öğrenciye tablet bilgisayarla devam edeceğini ifade etti. 2023 yılında iyi yetişmiş bir nesille teknolojide ekonomide ve kültür hayatında dünyada söz sahibi bir Türkiye’nin geldiğini söyledi. Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner, Marufsporun kuruluş sürecinde karşılıklı yapılan çalışmalardan bahsederek başladı konuşmasına. Bayrampaşa’da yapılan Bilgi Evleri, Bilim Merkezi ve Baygemin gençler için önemini anlattı. Sporda yapılan yatırımların hızla arttığını amaçlarının kaliteli bir gençlik yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Toplantı karşılıklı sohbet içerisinde ikramlar ve duasıyla noktalandı.