loading.gif
mobile-banner-bg

GELENEKSEL ARMUTLU EĞİTİM VE İŞTİŞARE TOPLANTISI

...
25 Mart 2012 - Pazar

Geleneksel Armutlu Eğitim ve İstişare Toplantımızı Gerçekleştirdik

Son 3 senede,  yoğun geçen 3 seçimden başarı ile geçen Bayrampaşa ilçe teşkilatları olarak Armutluda eğitim ve istişare toplantısı düzenledik.

2009 Yerel seçimler, 2010 Referandum seçimleri ve 2011 yılı genel seçimlerinin değerlendirilmesi ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında teşkilatımızın bilgilendirilmesi, onların görüş ve düşüncelerinin ifade edildiği bir toplantı oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız’ın Başkanlığında, Bölge Milletvekillerimiz Şirin Ünal Bey, Hüseyin Bürge, Belediye Başkanımız Atila Aydıner ve teşkilatımızın tüm kademelerinin katılımıyla Armutlu Eğitim ve İstişare toplantısını yaptık.

Toplantının ilk günü sabah kahvaltısının ardından saat 10’da başladı.

İlçe Başkanımız Cemil Yıldız son 3 seçimi değerlendirdiği konuşmasını, yeni dönemde hazırlanan stratejik plan doğrultusunda yapılacak çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarımızı bilgilendirdi.

Belediye Başkanımız Atila Aydıner önümüzdeki dönem de yerel yönetimde yapılacak çalışmalarını anlattı.

Milletvekillerimiz Şirin Ünal Bey ve Hüseyin Bürge Bey Millet Meclisinde, komisyon çalışmaları hakkında bilgi vermelerinin yanısıra hükümetimizin icraatlarını teşkilat mensuplarımızla paylaştılar.

Toplantımız her 3 kademe mahalle başkanlarımıza verilen plaket töreniyle bitti.

Toplantının akşam yemeğinden sonraki kısmı, seminer programıyla devam etti.

Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu Hocamızın Yakın Tarih ve Günümüzü kıyaslayarak yaptığı konuşma, teşkilat mensuplarımızın büyük ilgisi ile gece geç vakitlere kadar sürdü.

Teşkilat mensuplarımız bu vesile ile eğitim çalışmaları sürerken hem de daha önceden organize edilen değişik aktivitelerle dinlenme fırsatı bulmuş oldular.