loading.gif
mobile-banner-bg

Giresun Bulancak Erdoğanlar Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Ziyareti

...
06 Şubat 2012 - Pazartesi

Bayrampaşa’nın güzide derneklerinden Giresun Bulancak Erdoğanlar Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle t

Bayrampaşa’nın güzide derneklerinden Giresun Bulancak Erdoğanlar Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle teşkilat mensuplarıyla ziyaret ettik.

Toplantı dernek yönetiminin ve üyelerinin yoğun katılımıyla sıcak bir ortamda, Dernek Başkanının güzel bir açılış konuşmasıyla başladı. İlçe Başkanımız Cemil Yıldız dernek başkanının konuşmasından sonra sözlerine, dernek yöneticilerine gösterdikleri bu güzel faaliyetlerden ve davetlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

İlçe Başkanımız Cemil Yıldız Sivil Toplum Kuruluşlarının gelişen ve büyüyen Türkiye’deki öneminden bahsederek ekonomik, siyasal, eğitim ve sağlık alanında hükümetimizce yapılan ve yapılması planlanan icraatlardan bahsetti. Daha sonra Belediye Başkanımız Atila Aydıner söz alarak, belediyenin eğitim alanında ve sosyal alanda ki icraatlarını anlattı. Bayrampaşa için önemli bir konu olan kentsel dönüşümle ilgili de bilgi verdi.

Konuşmaların ardından vatandaşlarımız yerel ve genel icraatlardan, İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza açıklamaları için sorular sorarak ziyaret noktalanmış oldu.