loading.gif
mobile-banner-bg

İlçe Danışma Meclisimiz Büyük Bir Coşkuyla Toplandı

...
27 Şubat 2012 - Pazartesi

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığımızca düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısını 27 Şubat 2012 tarihinde teşkilatımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığımızca düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısını 27 Şubat 2012 tarihinde teşkilatımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

Danışma Meclisi Toplantımıza AK Parti İlçe Ana Kademe Yönetimi, Yedek Yönetim, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ana Kademe Mahalle Yönetimleri, Kadın Kolları Mahalle Yönetimleri, Gençlik Kolları Mahalle Yöne-timleri ve Sandık Koordinatörlerinden oluşan 600 katılımcı iştirak etti. Danışma Meclisi Toplantısı, Teşkilat ve yerel yönetimler olmak üzere iki başlık altında yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız’ ın ev sahipliği yaptığı Danışma Meclisi Toplantımıza İl Teşkilat Başkanımız Halis Dalkılıç, İlçe Sorumlumuz İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Şar, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Belediye Başkanımız Atila Aydıner katıldılar. Teşkilat Başkanımız Kemal Kıdıl Bey’ in Divan Başkanı olarak yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye, açılış konuşmaları için ilçe başkanımız davet edildi.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanımız Cemil Yıldız Kongre sürecini, yeni ilçe yönetimini oluşturma çalışmalarını, kongre salonunun hazırlanması ve davetliler noktasında çalışmaları anlattı. Yeni İlçe Yönetimiyle önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetlerin stratejik planının hazırlandığını belirtti. Her geçen seçim ne kadar önemliyse önümüzdeki seçimlerin de daha önemli hale geldiğini söyledi. Çünkü AK Parti iktidarında yapılan işlerin 80 yılda yapılanlara eşit olduğunu, bu sürecin devamının da AK Parti iktidarının devamıyla mümkün olduğunu ifade etti. Bu süreç içerisinde güzel çalışmalarından dolayı başta ana kademe mahalle başkanlarına, yönetimlerine ve teşkilatın tüm kesimlerine şükranlarını ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

Toplantının ikinci bölümünde Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner yerel yönetimlerde yapılanları anlattı. Göreve geldiği günden bu güne yapılanları, tamamlanan projeleri ve önümüzdeki günlerde yapılacak işlerin tanıtımını yaparak sözlerini tamamladı.

İl Teşkilat Başkanımız Halis Dalkılıç Kongrede Bayrampaşa’nın gösterdiği performanstan dolayı teşekkür etti. Bayrampaşa Kongresi’ nin muhteşem görüntüsünün diğer ilçe kongrelerine olumlu örnek olduğunu, tüm kongrelerimizin bayram havasında geçtiğini belirtti. Bundan sonraki çalışmaların da Bayrampaşa’da aynı hızla devam edeceği temennisiyle sözlerini noktaladı.

İstanbul Milletvekilimiz Hüseyin Bürge son günlerde önemli bir gündem maddesi olan MİT yasası ile ilgili teşkilatımızı bilgilendirdi. Meclis çalışmalarını anlatan Milletvekilimiz muhalefet partilerinin yasama ve yürütmenin çalışmalarını yavaşlatmak, meclis çalışmalarına engel olmak için mesai harcadıklarını belirtti. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, AK Parti grubunun milletten aldığı destekle, birlik ve beraberlik içerisin de bunların üstesinden geldiğini belirterek sözlerini bitirdi.