loading.gif
mobile-banner-bg

Kartaltepe Esnafıyla Buluştuk

...
16 Mart 2012 - Cuma

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı Kartaltepe Esnafı ile Buluştu

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı olarak, Yıldırım Mahallesi’ nde başlattığımız esnaf ziyaretlerimizi Kartaltepe Mahallemiz’ de sürdürdük.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız’ın başkanlığında İstanbul Milletvekili ve Bayrampaşa Sorumlumuz Şirin Ünal Bey, Belediye Başkanımız Atila Aydıner Bey ve teşkilat mensuplarımız Kartaltepe Mahallesi esnaf ziyaretine katıldılar.

Esnafla sıcak, samimi bir ortamda ve karşılıklı diyalog içinde gerçekleştirilen bu ziyarette hem yerel hem de genel hizmetler ele alındı. Bölge Milletvekilimiz Emekli Tümgeneral Şirin Ünal Bey Türkiye ekonomisinin büyüklüğü ve gelişimi hakkında esnafımıza bilgi verdi. Ekonomideki büyümenin askeri alanda da önemli yatırımların artık yerli sanayi tarafından yapıldığını ve Silahlı Kuvvetlerin dışa olan bağımlılığının her geçen gün azaldığını belirtti. İnsansız hava araçlarının, tankların ve tüfeklerin yerli sanayi tarafından yapılması vatandaşımız tarafından da gurur verici olarak nitelendirildi.     .

Esnafımız tarafından, özellikle sağlık, eğitim ve ulaşım alanında gerçekleştirilen olumlu faaliyetlerin kendi dillerinden ifade ediliyor olması bizleri AK Parti ailesi olarak memnun ederken,  milletimiz için daha fazla çalışmamız gerektiğinin de bilincindeyiz.

Dükkanlarda ve caddede yapılan sohbetlerde seçim olmamasına rağmen bir siyasi partinin vatandaşla bu şekilde yakın iletişim içerisinde olmasından duyulan memnuniyet dile getirilmiştir.