loading.gif
mobile-banner-bg

Kartaltepe Mahallesi'nde Üyelerimizin Evlerini Ziyaret Ettik

...
04 Mart 2012 - Pazar

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen üye ziyaretlerine Kartaltepe Mahallesi’ nden start verildi. Sandık koordinatörlerimize kadın ve gençlik kollarımızın eşlik etmesiyle başlatılan üye ziyareti programı öncesinde kısaca bilgilend

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen üye ziyaretlerine Kartaltepe Mahallesi’ nden start verildi. Sandık koordinatörlerimize kadın ve gençlik kollarımızın eşlik etmesiyle başlatılan üye ziyareti programı öncesinde kısaca bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Teşkilat Başkanımız Kemal Kıdıl bu ziyaretlerin amacını ve hedeflerini, üyeyle buluşma esnasındaki iletişimin nasıl olması konusunda teşkilat mensuplarımızı bilgilendirdi. İlçe Başkanımız Cemil Yıldız konuşmasında; Bayrampaşa’da %54 oy almış partimizin 45,000 olan üye sayısının 60,000 çıkarılmasının önemini anlattı. Seçimin olmadığı bir zamanda yapılan bu ziyaretlerin vatandaşı dinleme fırsatı olduğu, yerel ve genel icraatların şekillenmesinde etkili olduğunu belirtti. Türkiye’de muhalefet problemi olması hasebiyle o görevi de AK Parti teşkilatlarının yerine getirmek zorunda olduğundan, yapılan bu ziyaretlerin öneminin daha da arttığını ifade etti. Belediye Başkanımız Atila Aydıner de konuşmasında teşkilatımızın çalışmalarının kendileri açısından önemini anlattı. Vatandaşla kurulan bu iletişimden çıkan sonuçları belediye çalışmalarında esas aldıklarını, halkımızın eleştirileri ve iyi dilek temennileri doğrultusunda faaliyetlerini şekillendirdiklerini anlattı.

04.03.2012 tarihinde İlçe Başkanımız Cemil Yıldız, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Akın, Gençlik Kolları Başkanımız Recep Asilsoy, İlçe Ana ve Yedek Yönetim, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri ve Sandık Koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleşen Kartaltepe mahallesinde yapılan üye ziyaretlerinde 1000 eve gidildi. Vatandaşın dilek ve temennileri not edildi. Yaklaşık 950 üye yapıldı.