loading.gif
mobile-banner-bg

Pirlepeliler ile Buluştuk

...
20 Mart 2012 - Salı

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı olarak Pirlepeliler Derneğini Ziyaret Ettik

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Belediye Başkanımız Atila Aydıner ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle Pirlepeliler Dernek ziyaretini gerçekleştirdik.    

Dernek Başkanı Aytaç Tosun açılış konuşmasına, İlçe Başkanımız Cemil Yıldız’a, Belediye Başkanımız Atila Aydıner’e ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür Edrek başladı. Dernek Başkanı Aytaç Tosun Pirlepeliler Derneğinin çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.

İlçe Başkanımız Cemil Yıldız, dernekleşme çatısı altında birleşmenin, kültürlerin devamı, gençlerin güvenli bir liman bulmaları, yardımlaşmanın olması, insanların yalnızlaşmasını önlediğinin önemini vurguladı.

AK PARTİ İktidarında yapılan ekonomiden sağlığa, eğitimden askeri teknolojik çalışmalara, ulaşımdan dış politikaya Türkiye’nin dünyada geldiği noktayı anlattı.

Belediye Başkanımız Atila Aydıner Bayrampaşa’da yapılan ve yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında kısa başlıklar halinde Dernek yönetici ve üyelerini bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından üyelerin, Bayrampaşa ile ilgili düşünceleri ve beklentilerini dile getiren soru ve cevaplarla toplantı nihayete erdi.