loading.gif
mobile-banner-bg

Van'da 7.2 şiddetinde deprem...

...
24 Ekim 2011 - Pazartesi

Van’da meydana gelen deprem felaketinin yaralarını sarmak için İlçemizde de yardım kampanyaları başlatıldı.

Van’da meydana gelen deprem felaketinin yaralarını sarmak için İlçemizde de yardım kampanyaları başlatıldı. Belediyemiz tarafından günde 5 bin kişiye yemek verecek mutfak tırı, Van’a doğru yola çıktı. Ayrıca yeni kışlık giyecek, kuru gıda ve ısıtıcı da Van’a gönderilmek üzere toplanmaya devam etmektedir.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız tarafından Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin katılımıyla başlatılan dev yardım kampanyasında toplanan yardımlarla dolu tırlar da Salı günü yola çıkıyor.

Yardım kampanyasının koordinasyonu için, 26 ilçe Belediye Başkanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri İl Başkanımız Aziz Babuşcu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen yardım koordinasyonu toplantısında büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz tarafından toplanan yardımlar hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

Toplantıya ev sahipliği yapan İl Başkanımız Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimizin deprem olur olmaz ilk yardım ve kurtarma ekipleriyle, bazı yardım malzemelerini acil olarak bölgeye sevk ettiklerini belirtti.

Belediye başkanlarıyla gerçekleştirilen bu koordinasyon toplantısında deprem bölgesine kısa süreli değil, gerektiği sürece yardım malzemesi gönderilmesi kararı alındı. Koordinasyon toplantısında ayrıca yardım malzemelerinin özellikle depremin etkilediği köylere gönderilmesi ve İstanbul’daki her ilçenin, felaket bölgesindeki bir köyün ihtiyacını sürekli olarak karşılaması kararlaştırıldı.